Placki z tuńczyka

Placki z tuńczyka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula biała

    1/2
  • tuńczyk w sosie własnym

    200 g
  • papryka czerwona

    1/2
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Tuńczyka rozdrobnić i wymieszać z jajkiem i łyżką bułki tartej. Następnie dodać posiekaną cebulę, natkę pietruszki i paprykę. Uformować małe kuleczki i piec w piekarniku na blaszce wysmarowanej oliwą ok. 20 minut w temp. 180 stopni co jakiś czas obracając je.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

caralajna

10.08.2013 07:16
ciekawe, na pewno dietetyczne

IlonaAlbertos

15.06.2012 21:45
Muszę kiedyś zrobić.

szajba2

29.12.2011 16:17
czy to jest dobre?

Barbara55

03.12.2011 14:08
tego jeszcze nie jadłam

kielcok1

27.10.2011 16:56
tego jeszcze nie jadłem

aginaa

23.09.2010 12:09
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat