Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Lunch grecki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska
marchewka
kukurydza konserwowa
oliwki zielone
ser feta
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy polski Prymat

Porada

Do sałatki można dodać pokrojony w kostkę i usmażony filet z kurczaka, pokrojoną w paski paprykę, pokrojonego w kostkę pomidora.

Przepis i sposób przygotowania na: Lunch grecki

Kapustę pekińską szatkujemy, ogórek kroimy w półplasterki, fetę w kostkę, oliwki w plasterki, marchewkę ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy kukurydzę. Sos przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu i polewamy sałatkę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anulka69 20.04.2017 07:40
ale pyszność, mmm
berys18 30.05.2016 12:25
smaczna sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak