Przepis i sposób przygotowania na: Dyniowe Blondie z prażonymi migdałami
Kroki postępowania
SMACZNEGO !
dynia | 500 g |
mąka pszenna pełnoziarnista | 375 g |
mąka ryżowa | 2 łyżki |
cukier muscavado | 50 g |
cukier | 50 g |
Sól himalajska różowa drobnoziarnista jodowana Prymat | szczypta |
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | 2 łyżki |
jajko | 2 |
olej roślinny | 125 ml |
mleko migdałowe | 125 ml |
czekolada karmelowa | 200 g |
migdały | 200 g |
miód | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: