Składniki:
mak | 30 dag |
miód | 3 łyżki |
cukier | 30 dag |
do maku: | |
sól | 1/2 łyżeczka |
rodzynki | 20 dag |
orzechy włoskie | 20 dag |
migdały | 20 dag |
skórka pomarańczowa | 1/2 szklanki |
zapach migdałowy | 1 mały |
chałka | 1 duża |
mleko | 2,5 l |
masło | 10 dag |
mak | 30 dag |
miód | 3 łyżki |
cukier | 30 dag |
do maku: | |
sól | 1/2 łyżeczka |
rodzynki | 20 dag |
orzechy włoskie | 20 dag |
migdały | 20 dag |
skórka pomarańczowa | 1/2 szklanki |
zapach migdałowy | 1 mały |
chałka | 1 duża |
mleko | 2,5 l |
masło | 10 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: