Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Carpaccio z buraka

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

buraki czerwone pieczone 3 szt.
ser feta 50 g
sól i pieprz
oliwa truflowa

Przepis i sposób przygotowania na: Carpaccio z buraka

Buraki kroimy w bardzo cienkie plastry. Układamy na talerzu. Doprawiamy. Posypujemy pokruszona fetą i polewamy oliwą. Smacznego ;)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak