Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z buraczków z jabłkami i serem feta w sosie czosnkowym
Kroki postępowania


Umyte, obrane i ugotowane buraki kroimy w cienkie paseczki. Jabłka obieramy, wykrawamy gniazda nasienne i kroimy w paski.



buraki | 5 sztuk |
jabłka | 3 sztuki |
ser feta | 150 gramów |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Sos sałatkowy czosnkowy cezar Prymat | 1 opakowanie |
majonez | 2 łyżki |
szparagi | 10 sztuk |
Umyte, obrane i ugotowane buraki kroimy w cienkie paseczki. Jabłka obieramy, wykrawamy gniazda nasienne i kroimy w paski.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: