Przepis i sposób przygotowania na: Cukiniowe łódeczki faszerowane mięsem, papryką i pomidorami
Kroki postępowania
Przełożyć do żaroodpornego naczynia wysmarowanego oliwą, zapiekać w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez około 30minut.
cukinia | 2 duże sztuki |
mięso mielone wieprzowe | 400 g |
papryka czerwona | 1/2 szt |
żółta papryka | 1/2 szt |
papryczka chili | 1/2 szt |
cebula | 1 szt |
pomidory | 4 szt |
ząbki czosnku | 2 szt |
mozzarella | 200 g |
ser żółty | 100 g |
sos sojowy | 1 łyżka |
bazylia świeża | 1 garść |
oliwa | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: