Przepis i sposób przygotowania na: Zupa dyniowa
Kroki postępowania
Przelać na talerze i zrobić kleksa ze śmietany. Posypać natką pietruszki.
miąższ z dyni | 400 g |
papryka czerwona | 1 szt |
cebula | 1 szt |
ząbek czosnku | 2 szt |
marchewka | 2 szt |
imbir | |
curry | 1 szczypta |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 2 szt |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
Natka pietruszki suszona Prymat | |
śmietana | 4 łyżki |
seler korzeniowy | 1 szt |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 szczypta |
bulion warzywny | 1,5 litra |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: