Przepis i sposób przygotowania na: pasta z wątróbki (na bagietce, z rukolą i żurawiną)
Bagietkę pokroić ukośnie na kromki. Ułożyć na niej rukolę, pastę i łyżeczkę żurawiny. Oprószyć pieprzem.
wątróbka drobiowa | 300 g |
jabłko winne | 1 |
cebula | |
ząbek czosnku | |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżka |
Kminek mielony Prymat | szczypta |
olej | 2 łyżki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
rukola | garsc |
bagietka | sztuka |
konfitura żurawinowa | 3 łyżki |
Pieprz czarny Prymat w młynku | szczpta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: