Składniki:
podgrzybki | 500 g |
śmietana | 200 ml |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
sól i pieprz | |
bulion warzywny | 2 litry |
makaron | 250 g |
natka pietruszki | |
mąka pszenna | |
cebula | |
tłuszcz do smażenia |
podgrzybki | 500 g |
śmietana | 200 ml |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
sól i pieprz | |
bulion warzywny | 2 litry |
makaron | 250 g |
natka pietruszki | |
mąka pszenna | |
cebula | |
tłuszcz do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: