Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia V: Grillowane warzywa z indykiem, odc. 24
Kroki postępowania
Indyka z warzywami pieczemy przez 10-15 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.
filet z indyka | 500 g |
papryka czerwona | 2 szt. |
bakłażan | 1/2 szt. |
cukinia | 1 szt. |
miód | 1 duża łyżka |
olej słonecznikowy | |
majeranek | |
cynamon Prymat | |
Imbir mielony Prymat | |
oregano | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
chrzan żurawinowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: