Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia III, odc. 34: Potrawka z serduszek drobiowych z marchewką i ziołami
Kroki postępowania







serca drobiowe | 800 g |
marchew | 2 szt. (ugotowane, kostka) |
cebula | 1 szt. (pokrojona w kostkę) |
cukinia | 1 szt. (pokrojona w kostkę) |
czosnek | 3 ząbki (pokrojone w plastry) |
wino białe wytrawne | 100 ml |
śmietana kremowa 30% | 200 ml |
rosół z kury | 500 ml |
natka pietruszki | 1 pęczek |
szczypiorek | 1 pęczek |
Musztarda delikatesowa Prymat | 1 łyżka |
olej rzepakowy | 4 łyżki |
masło | 1 łyżka |
Ziele angielskie całe Prymat | 3-4 ziarna |
chrzan żurawinowy | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
majeranek | |
Liść laurowy suszony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: