Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
serca drobiowe
800 g -
marchew
2 szt. (ugotowane, kostka) -
cebula
1 szt. (pokrojona w kostkę) -
cukinia
1 szt. (pokrojona w kostkę) -
czosnek
3 ząbki (pokrojone w plastry) -
wino białe wytrawne
100 ml -
śmietana kremowa 30%
200 ml -
rosół z kury
500 ml -
natka pietruszki
1 pęczek -
szczypiorek
1 pęczek -
Musztarda delikatesowa Prymat
1 łyżka -
olej rzepakowy
4 łyżki -
masło
1 łyżka -
Ziele angielskie całe Prymat
3-4 ziarna -
chrzan żurawinowy
-
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
-
Pieprz biały mielony Prymat
-
majeranek
-
Liść laurowy suszony Prymat
Przepis i sposób przygotowania Przepis dnia III, odc. 34: Potrawka z serduszek drobiowych z marchewką i ziołami
Kroki postępowania







Komentarze (1)
Nie masz konta? Zarejestruj się