Sposób przygotowania

Warzywa obrać. Wędzonkę, marchewkę, korzeń pietruszki i selera zalać dwoma litrami wody. Wrzucić ziele angielskie i liść laurowy, gotować na małym ogniu około godziny. W tym czasie cebulę i pora pokroić w piórka i podsmażyć na złoto na oleju. Wrzucić do wywaru, dodać majeranek i pastę paprykową, doprawić solą i pieprzem. Na końcu do zupy przecisnąć czosnek. Podawać z grzankami.

Komentarze

  • 0
    kkk-004-2
    Opublikowano

    Futka

    Cudna, smakowita i aromatyczna zupa :)
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    apetyczna zupka
  • 0
    fotolia_12605374_subscription_xl_148061
    Opublikowano

    Saga123

    smacznie wygląda :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Smakowita zupa.
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    wygląda bardzo smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aannkaa82

    Smaczna zupka ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agata3

    jedna z moich ulubionych :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !