Przepis i sposób przygotowania na: Leczo z cukinią i czerwoną fasolą
Kroki postępowania
Paprykę umyć oczyścić z nasion, pokroić w paski i dodać do cebuli z kiełbasą. Chwilę razem smażyć.
kiełbasa | 200 gram chudej |
cebula | 2 sztuki |
papryka żółta | 1 sztuka |
papryka zielona | 1 sztuka |
papryka czerwona | 1 sztuka |
pomidory | 2 duże |
fasola czerwona z puszki | |
cukinia | 3 sztuki, młoda |
ketchup pikantny | 3 łyżki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
bulion warzywny | 1/2 szklanki |
olej | 2 łyżki |
Majeranek suszony Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: