Składniki:
szparagi białe | 2 PĘCZKI |
ser żółty | 200 g |
mąka pszenna | 2 łyżki |
masło | 100 g |
szynka konserwowa | 100 g |
mleko 2% | 2 szklanki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
olej do smażenia |
szparagi białe | 2 PĘCZKI |
ser żółty | 200 g |
mąka pszenna | 2 łyżki |
masło | 100 g |
szynka konserwowa | 100 g |
mleko 2% | 2 szklanki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: