Wątróbka pod cebulową pierzynką

Wątróbka pod cebulową pierzynką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wątróbka wieprzowa

    ok pół kg
  • 2 cebule

  • masło

  • oliwa

  • mleko

  • sól, pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Oczyszczoną wątróbkę zalać mlekiem na kilka h.Następnie podsmażyć na maśle z oliwą ok2 min,dodać cebulę i poddusić.Wg uznania dodać śmietanę do sosu cebulowego.Doprawić na końcu.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Jolanta40

27.09.2010 08:25
nigdy nie zalewałam mlekiem, ciekawe :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat