Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Wszystkie składniki marynaty umieścić w misce i połączyć. Czosnek powinien być posiekany i roztarty, a cebula drobno pokrojona.


Komentarze

  • 1
    na-pulpit.com-ciasteczka-1
    Opublikowano

    Barbara777

    ciekawe gołąbki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    ciekawy przepis
  • 1
    jlr
    Opublikowano

    Asik32

    Bardzo ładnie wyglądają
  • 1
    ja
    Opublikowano

    Jadwiga/Jaga85

    Ciekawy i pyszny przepis!
  • 1
    received_1208638852592767
    Opublikowano

    Konczi

    wyglądają pyszniutko
  • 1
    kkk-004-2
    Opublikowano

    Futka

    Świetna propozycja na gołąbki! Pyszne i bardzo aromatyczne :)
  • 1
    p1100027
    Opublikowano

    gosia56

    pyszne zjadłabym takiego gołąbka;)
  • 2
    237120_kobieta_kolorowe_paznokcie_manicure_kubek
    Opublikowano

    Kuchenka

    apetyczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina1991

    wspaniałe gołąbki!!!
  • 2
    dsc_0150
    Opublikowano

    paulette17

    ciekawe połączenie :)
  • 2
    010
    Opublikowano

    2milutka

    świetnie to wymyśliłaś!
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 2
    dsc_1830
    Opublikowano

    norweska20

    chętnie bym zjadła takiej chińszczyzny :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super te gołąbki
  • 2
    dsc_0853..
    Opublikowano

    MałaMi89

    Ależ nabrałam ochoty na takie gołąbki!! :) tylko, że ja chyba nie potrafię ich tak ładnie zwinąć... :P
  • 1
    to4-8
    Opublikowano

    Mniam

    Anetka na pewno byś potrafiła. Moim zdaniem łatwiej się je zwija niż w zwykłe liście kapusty :)
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    rewelacyjne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !