Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marynowane żeberka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żeberka wieprzowe 1 kg
Majeranek suszony Prymat 2 łyżki
Papryka słodka mielona Prymat 1 łyżeczka
Liść laurowy suszony Prymat 4 szt
ziele angielskie 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Marynowane żeberka

Żeberka kroimy i dzielimy na porcję. Wkładamy do miski, wsypujemy majeranek ,paprykę, liść laurowy i ziele angielskie. Całość dobrze nacieramy. Miskę owijamy folią spożywczą i wkładamy do lodówki na kilka godzin. Potem wyjmujemy żeberka i grillujemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

w mojej kuchni 09.03.2015 20:14
jakie pyszności do zjedzenia
Milka100 09.03.2015 09:44
puszności:)
Franciszek 09.03.2015 09:38
Super na pewno zrobię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak