Składniki:
pierś z kurczaka | 70 dag |
sól i pieprz | do smaku |
oliwa | do smażenia |
pieczarki | 15 dag |
sok z cytryny | 1 łyżka |
mąka | 2 łyżki |
kremówka | 1/2 szklanki |
bulion drobiowy | 1/2 szklanki |
porto | 3 łyżki |
pierś z kurczaka | 70 dag |
sól i pieprz | do smaku |
oliwa | do smażenia |
pieczarki | 15 dag |
sok z cytryny | 1 łyżka |
mąka | 2 łyżki |
kremówka | 1/2 szklanki |
bulion drobiowy | 1/2 szklanki |
porto | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: