jajecznica z twardzioszkami

jajecznica z twardzioszkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twardzioszki

    3 garść
  • jajka

    4
  • masło

    2 łyżki
  • śmietanka

    2 łyżki
  • cebula

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

twardzioszki opłukać i obgotować w lekko osolonej wodzie.na rozgrzanym maśle podsmażyć cebulkę.dodać grzybki i chwilę jeszcze podsmażać mieszając.wlać śmietankę.gdy zacznie wrzeć wlać roztrzepane jajka.przyprawić solą.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat