Przepis i sposób przygotowania na: Kopytka dyniowe ze skwarkami
robimy z ciasta wałeczki , ucinamy nożem ukośnie i wrzucamy na wrzącą , lekko posoloną wodę. Chwilę po wypłynięciu na wierzch wyjmujemy łyżką cedzakową. I już są gotowe do jedzenia.
puree z dyni | 1 szklanka |
purée ziemniaczane | 2 szklanki |
sól do smaku | |
pieprz | szczypta |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | szczypta |
Imbir mielony Prymat | szczypta |
jajko | 1 |
mąka pszenna | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: