Składniki:
ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę | 1 kg |
wywar z kości | 4 l |
słonina pokrojona w kostkę | 100 g |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
sól | |
pieprz | |
mąka | 80 g |
włoszczyzna | 1 (krojona w paski) |
cebula | 100 g |
ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę | 1 kg |
wywar z kości | 4 l |
słonina pokrojona w kostkę | 100 g |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
sól | |
pieprz | |
mąka | 80 g |
włoszczyzna | 1 (krojona w paski) |
cebula | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: