Przepis i sposób przygotowania na: Bułeczki z kurkumą, szpinakiem i fetą, czyli drożdżówki na słono :)
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
drożdże świeże | 50 g |
mąka pszenna | 500 g |
mleko 2% | 1 szklanka |
jajko | 1 szt |
masło lub margaryna | 3 łyżki |
cukier drobny | 1/2 łyżeczki |
sól | 1/2 łyżeczki |
Kurkuma mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
jajko | 1 szt |
ser feta | 1/2 opakowania |
szpinak świeży | 2 garści |
czosnek | 2 ząbki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | do smaku |
masło | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: