Składniki:
pstrąg patroszony | 2 szt |
cytryna | 1 szt |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | 1 łyżeczka |
białe wino | 50 ml |
sól | |
natka pietruszki | |
oliwa | 2 łyżki |
czosnek | 2 ząbki |
marchew | 1 szt |
cebula | 1 szt |
pstrąg patroszony | 2 szt |
cytryna | 1 szt |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | 1 łyżeczka |
białe wino | 50 ml |
sól | |
natka pietruszki | |
oliwa | 2 łyżki |
czosnek | 2 ząbki |
marchew | 1 szt |
cebula | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: