Składniki:
pierś z kurczaka podwójna | 1 sztuka |
cebula | 1/2 małej sztuki |
bazylia świeża | 1,5 garści |
Musztarda sarepska Prymat | 3 łyżeczki |
Przyprawa do mięs Prymat | 2 łyżeczki |
przyprawa uniwersalna | wg uznania |
żółty ser | 4 plastry |
pierś z kurczaka podwójna | 1 sztuka |
cebula | 1/2 małej sztuki |
bazylia świeża | 1,5 garści |
Musztarda sarepska Prymat | 3 łyżeczki |
Przyprawa do mięs Prymat | 2 łyżeczki |
przyprawa uniwersalna | wg uznania |
żółty ser | 4 plastry |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: