Składniki:
kalarepka młoda | 7 |
rosół | 1 1/2 szklanki |
migdały siekane | 5 łyżek |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 5 łyżek |
mąka | 4 łyżki |
jajko | 3 |
śmietana 12% | 2 łyżki |
żółty ser starty | 6 łyżek |
olej | 1/2 szklanki |
sól | |
pieprz |
kalarepka młoda | 7 |
rosół | 1 1/2 szklanki |
migdały siekane | 5 łyżek |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 5 łyżek |
mąka | 4 łyżki |
jajko | 3 |
śmietana 12% | 2 łyżki |
żółty ser starty | 6 łyżek |
olej | 1/2 szklanki |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: