Składniki:
pierś z indyka | 1 kg |
jajko | 2 szt. |
olej do smażenia | 1/2 szkl. |
pomidory bez skóry | 4 szt. |
oliwa | 2 łyzki |
ocet | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 10 dkg. |
Do dekoracji: | 10 dkg. |
rukola | 10 dkg. |
pierś z indyka | 1 kg |
jajko | 2 szt. |
olej do smażenia | 1/2 szkl. |
pomidory bez skóry | 4 szt. |
oliwa | 2 łyzki |
ocet | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 10 dkg. |
Do dekoracji: | 10 dkg. |
rukola | 10 dkg. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: