Składniki
Kalkulator jednostek
kg
kostka
gr
gramów
mała łyż.
duża łyż.
ml
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
schab bez kości
1 kg -
pieczarki
1/2 kg -
cebula
1 sztuka -
ser żółty
5 plasterków -
sól
-
czarny pieprz mielony Prymat
-
olej do smażenia
-
jajka
-
bułka tarta
-
mąka
Sposób przygotowania
Kroki postępowania







Potem podsmażone roladki dajemy na formę, podlewamy tłuszczem i wodą i smażymy około godziny w temp. 180 stopni.

Komentarze (11)
Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Nie masz konta? Zarejestruj się
Margo1
03.01.2017 08:16gosia56
15.10.2016 10:46anka1988
03.01.2015 23:00Klausia
30.11.2014 19:01Bernadeta1
13.10.2014 15:00ppaulina
02.10.2014 11:43Kejti
01.10.2014 23:40Seba
01.10.2014 15:27jola91
01.10.2014 13:47Futka
01.10.2014 13:11Załaduj więcej komentarzy (1)