Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia IV, odc. 21: Panierowany schab nadziewany serem żółtym i pieczarkami
Kroki postępowania
| kotlety schabowe |
2 szt.
|
| Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat |
|
| Bułka tarta klasyczna Prymat |
1 szklanka
|
| żółty ser |
2 plastry
|
| mąka |
2 łyżki
|
| jajko |
2 szt.
|
| olej rzepakowy |
|
| cebula |
1. szt.
|
| czosnek |
2 ząbki
|
| pieczarki |
200 g
|
| natka pietruszki |
|
| Sól ziołowa jodowana Prymat |
|
| Pieprz czarny mielony Prymat |
|
| Party Dip Meksykański |
1 opakowanie
|
| keczup |
4 łyżki
|
| woda |
2 łyżki
|
| kolendra |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: