Przepis i sposób przygotowania na: Rosół "po taniości"
Mięso umyć i włożyć do dużego garnka z woda. Garnek postawić na małym gazie. Dorzucić włoszczyznę i przyprawy. Gotować ok 1-1,5 godziny. Nalewając na talerz przecedzamy z szumowin.
Smacznego!
podudzia z kurczaka | 1 opakowanie |
marchew | 2 szt. |
pietruszka | 1 szt. |
natka pietruszki | |
seler | 1/3 szt. |
por | kawałek |
lubczyk świeży | |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt. |
ziele angielskie | 3 ziarna |
woda | 1,5 litra |
pieprz | |
przyprawa uniwersalna |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: