Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mięsko z patelni grillowej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Lista składników

boczek 1 kg

Marynata

Grill przyprawa klasyczna Prymat
olej 80 ml
piwo 80 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Mięsko z patelni grillowej

Mięso pokroić w plastry.Składniki marynaty wymieszać i natrzeć mięso.Odstawić do lodówki na 4 a nawet na 12 godzin.Następnie upiec na grillu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 19.08.2014 01:15
Na pewno dobre.
Seba 05.08.2014 22:08
Pyszny obiadek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak