Przepis i sposób przygotowania na: Fish Curry
Kroki postępowania
Przed podaniem posypać natka pietruszki.
filet z morszczuka | 400 g |
cebula | 1/2 szt |
Przyprawa curry orientalna Prymat | 1 łyżeczka |
Kurkuma mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
imbir starty | 2 łyżki |
wino białe wytrawne | 80 ml |
śmietana 18 proc | 100 ml |
natka pietruszki | |
oliwa | |
sól do smaku | |
ryż basmati | 200 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: