Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś wędzony w ziemniaczanym puree.
Kroki postępowania
Plastry łososia pokroić w paski.
Całość posypać startą mozzarellą.
ziemniaki | 1 kg |
przyprawa do potraw Kucharek | 1 łyżeczka |
śmietana 18 proc | 1 łyżka |
masło | 1 łyżka |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
łosoś wędzony | 20 dag |
por (biała część) | 1 szt |
dymki ze szczypiorkiem | 1 pęczek |
pomidor | 1 szt |
jajko | 1 szt |
mozzarella w bloku | 20 dag |
olej do smażenia | |
sól do smaku | |
Pieprz biały mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: