Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z kapustą, groszkiem i ciecierzycą
Kroki postępowania
Ciecierzycę zalać zimną wodą i odłożyć na ok. 12 godzin do namoczenia.
ciecierzyca | 10 dkg |
ziele angielskie | 9 ziarenek |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
przyprawa uniwersalna | do smaku |
kości schabowe | 50 dkg |
kapusta biała | 1/4 główki |
por | 10 dkg |
seler korzeniowy | 10 dkg |
marchewki | 2 sztuki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
ziemniaki | 4 średnie sztuki |
groszek zielony | 1,5 szklanki |
koncentrat pomidorowy | 80 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: