Przepis i sposób przygotowania na: Rybka w koprze włoskim.
Kroki postępowania
Koper włoski (fenkuł) pokroić w paski ,winogrona na połówki.
Smacznego.
filet z dowolnej ryby | 2 szt |
koper włoski | 1 szt |
rukola | |
winogrona | 20 szt |
czosnek | 1 ząbek |
olej | 1 łyżka |
masło | 4 łyżki |
parmezan starty | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
cukier | 1 łyżeczka |
koperek | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: