Składniki
kostka
kg
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
dużej łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
składniki
-
szparagi zielone
1 pęczek -
cukier
szczypta -
jajko
5 -
Bułka tarta klasyczna Prymat
-
parmezan starty
100 g lub sera typu bursztyn -
Pieprz biały mielony Prymat
do smaku -
zsiadłe mleko
250 ml -
rukola
-
olej rzepakowy
do smażenia -
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
do smaku -
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
-
rzodkiewka
do dekoradji
Sos musztardowo miodowy
-
Musztarda francuska Prymat
2 łyżki -
miód wielokwiatowy
2 łyżki -
Koperek suszony Prymat
do smaku
Przepis i sposób przygotowania Doradca Smaku IV: Chrupiące szparagi podane z omletem, odc. 16
Kroki postępowania




Komentarze (0)