Składniki:
Zaczyn: | |
zakwas | 20 g |
woda | 70 g |
mąka pszenna | 100g typ 2000 |
pozostale | |
woda | 300 g |
mąka pszenna | 300g typ 650 |
mąka pszenna | 140g typ 2000 |
sól | 10 g |
orzechy włoskie | 30 g |
żurawina suszona | 40 g |
rodzynki | 30 g |
drożdże suche | 2 g |
Zaczyn: | |
zakwas | 20 g |
woda | 70 g |
mąka pszenna | 100g typ 2000 |
pozostale | |
woda | 300 g |
mąka pszenna | 300g typ 650 |
mąka pszenna | 140g typ 2000 |
sól | 10 g |
orzechy włoskie | 30 g |
żurawina suszona | 40 g |
rodzynki | 30 g |
drożdże suche | 2 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: