Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki z grilla

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 1/4 kostki
czosnek 3 ząbki
sól, pieprz
pieczarki 10 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki z grilla

Pieczarki myjemy i odcinamy dosyć głęboko nóżki, które kroimy w kosteczkę. Przeciśnięty czosnek ucieramy z masłem, solą i pieprzem. Do powstałego masła czosnkowego dodajemy pokrojone nóżki pieczarek, mieszamy. Powstałym farszem napełniamy kapelusze pieczarek. Każdy kapelusz owijamy folią aluminiową w ten sposób, aby rogi folii były skierowane i skręcone ku górze.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Goya 26.06.2012 12:06
fajne
gacopierz23 15.05.2012 22:11
ekstra, do tego mięsko i ziemniaczki z grilla :)
ronald88 25.02.2012 17:00
super
Angelika10 09.11.2011 20:36
Pyszne.
FAFIK 18.09.2011 20:39
Fajny pomysł
jeta72 01.08.2011 12:04
pycha, muszę spróbować
Anna146 20.05.2011 08:08
interesujący dodatek do karkówki z grila

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak