Pieczarki z grilla

Pieczarki z grilla

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

    1/4 kostki
  • czosnek

    3 ząbki
  • sól, pieprz

  • pieczarki

    10 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki myjemy i odcinamy dosyć głęboko nóżki, które kroimy w kosteczkę. Przeciśnięty czosnek ucieramy z masłem, solą i pieprzem. Do powstałego masła czosnkowego dodajemy pokrojone nóżki pieczarek, mieszamy. Powstałym farszem napełniamy kapelusze pieczarek. Każdy kapelusz owijamy folią aluminiową w ten sposób, aby rogi folii były skierowane i skręcone ku górze.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Goya

26.06.2012 12:06
fajne

gacopierz23

15.05.2012 22:11
ekstra, do tego mięsko i ziemniaczki z grilla :)

ronald88

25.02.2012 17:00
super

Angelika10

09.11.2011 20:36
Pyszne.

FAFIK

18.09.2011 20:39
Fajny pomysł

jeta72

01.08.2011 12:04
pycha, muszę spróbować

Anna146

20.05.2011 08:08
interesujący dodatek do karkówki z grila

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat