Przepis i sposób przygotowania na: seromakowiec świąteczny
Udekorować wg uznania.
żółtko jajek | 2 szt |
masło | 12,5 dkg |
mąka | 1 1/2 szkl |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
cukier | 2 łyżki |
masa makowa | 1 szt |
masło | 20 dkg |
bakalie | |
mąka | 1/2 szkl |
jajko | 4 szt |
żółtko jajek | 2 szt |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
skorka starta z pomarańczy | 1 szt |
jajko | 3 szt |
żółtko jajek | 2 szt |
mąka ziemniaczana | 5 łyżek |
kasza manna | 5 łyżek |
cukier | 1/2 szkl |
twaróg | 1 (mielony) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: