Przepis i sposób przygotowania na: Wołowina w sosie własnym
Kroki postępowania
4. Podajemy z ziemniakami, kaszą lub kluskami i ulubioną surówką.
Smacznego!
wołowina | 600 gramów |
cebula biała | 1 sztuka |
bulion wołowy | 1 kostka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
mąka pszenna | 1 łyżka |
śmietana 12% | 3 łyżki |
olej do smażenia | |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
woda | 1 szklanka |
4. Podajemy z ziemniakami, kaszą lub kluskami i ulubioną surówką.
Smacznego!
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: