Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg na zielonej trawce z prażonymi orzechami
Kroki postępowania
Prażymy orzechy włoskie na patelni - na rozpuszczone masło wsypujemy orzechy i mieszamy.
pstrąg | 2 sztuki |
masło | 3 łyżki |
pietruszka zielona | 3 łyżki |
szpinak mrożony brykiet | 6 sztuk |
cebula | 1 sztuka |
pieczarki | 200 gram |
śmietana kremowa 30% | 1 szklanka |
orzechy | 0.5 szklanki |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 0.5 łyżeczki |
czosnek | 3 ząbki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: