Składniki
kg
kostka
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
mała puszka
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
pstrąg
4 szt. (wypatroszone, oczyszczone) -
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat
3 łyżki -
masło
4 łyżki -
czosnek
3 ząbki (plastry) -
natka pietruszki
1 pęczek -
pieczarki
12 szt. (obrane, małe) -
pomidorki koktajlowe
8 szt. -
olej rzepakowy
1/2 szklanki -
cytryna
1 szt. (pokrojona) -
krem chrzanowy Smak
1 słoik -
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
(do smaku) -
Pieprz czarny mielony Prymat
(do smaku)
Przepis i sposób przygotowania Przepis dnia II, odc. 3. Pieczone pstrągi z pieczarkami i pomidorami koktajlowymi
Kroki postępowania




Komentarze (0)