Przepis i sposób przygotowania na: Bulion z pulpetami
Kroki postępowania
Filet przekręcić w maszynce, dodać skórkę z limonki, podsmażoną cebulkę, jajko, bułkę tartą i tymianek, sól i pieprz.
cebula czerwona | 1 sztuka |
jajko | 1 sztuka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 5 łyżek |
sól i pieprz do smaku | |
filet kurczaka podwójny | 1 sztuka |
bulion warzywny | 1,5 litra |
cuknia mała | 1 sztuka |
pepperoni | 1 szt. |
skórka z limonki | (starta) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: