Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku V: Pulpety ze szpinakiem, serem i pomidorami, odc. 1
Kroki postępowania
| bagietka |
1
|
| pęczek natki pietruszki |
|
| olej rzepakowy |
|
| mięso mielone wieprzowe |
500 g
|
| mięso mielone wołowe |
500 g
|
| jajko |
2 szt
|
| Bułka tarta klasyczna Prymat |
2-3 łyżki
|
| cebula szalotka |
1 szt
|
| szpinak |
150 g
|
| ser ricotta |
300 g
|
| cebula |
1 szt
|
| pomidory z gałązką |
1 kg
|
| koncentrat pomidorowy |
2-3 łyżki
|
| Kapary Smak |
2 łyżki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: