Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zapiekanka z szpinakiem i fetą

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szpinak świeży lub mrożony 200 g
feta 2 plastry
czosnek 2-3 ząbki
bagietka 1 szt
sól, pieprz
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: zapiekanka z szpinakiem i fetą

Szpinak podsmażmy razem z przeciśniętym czosnkiem. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Bagietkę przekrajany i smarujemy ja naszym szpinakiem na wierzch kładziemy ser i zapiekamy w piekarniku (ser możemy pokruszyć i wymieszać ze szpinakiem) ok 10 minut 180 stopni. Smacznego:)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

smerfna_chatka 02.12.2013 10:28
smakowitości mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak