Przepis i sposób przygotowania na: Kuleczki z nadzieniem
Mieszamy dokładnie. Z masy formujemy kulki, do kazdej wkładamy kwadracik sera żółtego. Kulki panierujemy w rozkłóconym jajku i bułce tartej. Smażymy na złoto.
ryż | 2 szkl, |
mąka | 2 łyżki |
natka pietruszki | 1 pęczek |
jajko | 2 szt. |
sól do smaku | |
olej do smażenia | |
ser żółty | 15 dag |
bulion | 1 kostka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 10 łyżek |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: