Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Mięso miele maszynką, dodaję sól, pieprz, majeranek. Cebule i czosnek obieram i przekręcam razem z mięsem. Bułkę moczę w mleku i dodaję wyciśniętą do mięsa. Ryż gotuję, studzę i dodaję do farszu, razem z jajkiem, oraz pokrojonym drobno koperkiem. Grzyby leśne przesmażam na patelni i dodaję do farszu. Całość wyrabiam.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iwi

    Pyszne gołąbki
  • 1
    received_1208638852592767
    Opublikowano

    Konczi

    Moje smaki - super!
  • 2
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    wspaniałe danie , uwielbiam takei połaczenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Gracer

    rewelacyjny obiad
  • 1
    to4-8
    Opublikowano

    Mniam

    Pyszne i do tego tak pięknie podane.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    pyszne gołąbki
  • 1
    imgp0040-3
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    237120_kobieta_kolorowe_paznokcie_manicure_kubek
    Opublikowano

    Kuchenka

    apetyczne jedzonko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    doskonały dodatek
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    smaczne gołąbki!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łucja

    mam ochotę na takie gołąbki :) pycha!
  • 1
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    chociaż dopiero co jadłam to po zobaczeniu zdjęcia poczułam się głodna - bardzo apetyczny widok :)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    wspaniałe gołąbeczki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    fajne domowe gołąbki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    aż się rozmarzyłam patrząc na te gołąbki:-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !