Przepis i sposób przygotowania na: Penne w sosie grzybowym
Kroki postępowania
W osobnym garnku zagotować wodę na makaron ,wrzucić go do wrzątku i gotować tak jak podano w przepisie na opakowaniu.Odcedzić przelać zimną wodą .
makaron penne | 1 opakowanie |
grzyby leśne | 50 dag |
boczek wędzony | 10 dag |
cebula biała | 1 sztuka |
masło | 1 łyżka |
bulion warzywny | 2 szklanki |
śmietana słodka | 1 szklanka |
sól do smaku | |
mąka pszenna | 1 łyżka |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 sztuki |
ser żółty | 2 (tarty) |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: