Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku IV: Kasza pęczak z półgęskiem, odc. 10
Kroki postępowania





półgęsek wędzony | 200 g |
cebula czerwona | 1/2 sztuki |
ziemniaki | 3 sztuki |
kasza pęczak | 200 g |
Rosół drobiowy z włoszczyzną | 2 l |
masło | 2 łyżki |
sera dojrzewającego | 50 g |
szpinak baby | garść |
pomidorki koktajlowe | 3 sztuki |
zielone jabłko | 1/2 sztuki |
olej rzepakowy | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
Przyprawa curry orientalna Prymat | |
Kurkuma mielona Prymat | |
Kminek mielony Prymat | |
Kolendra cała Prymat | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: