Zupa paprykowa

Zupa paprykowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sok pomidorowy

    1 l
  • Kucharek - uniwersalna

  • skrzydełka z kurczaka lub szyjki

    3 szt
  • pieprz biały Prymat

  • śmietanka 12-procentowa

  • Makaron kolanka

  • papryka czerwona

    2 szt
  • papryka ostra mielona

    szcypta
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na skrzydełkach ugotować wywar z dodatkiem kucharka i pieprzu .Dodać pokrojoną paprykę i marchewkę.Potem dodać sok pomidorowy .Gotować z 10 min . Dodać makaron gotować jeszcze z 7 min .Doprawić wyłączyć zalać śmietanką

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Emiliozo

19.07.2011 16:17
smacznie się prezentuje

Anna133

15.07.2011 07:26
zupełnie inna niż pomidorowa

Joanna108

10.04.2011 14:33
interesująca

IlonaAlbertos

31.12.2010 17:32
Ciekawy przepis :)

banditka

27.08.2010 09:10
fajne :)

piotrek7

03.08.2010 21:34
Pycha ;)

amorzenek

01.08.2010 07:55
oj takiej nie robiłem

mehia

29.07.2010 08:39
niezła :)

Kate131

28.07.2010 09:31
też taka robie, bardzo smaczna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat